Slik importerer du klienter
Oppdatert over en uke siden

Har du allerede en liste over kunder, og det vil ta deg lang tid å transkribere dem inn i bookingsystemet manuelt? Bruk funksjonen Importer klienter og spar tid. Alternativt kan finne ut mer om hvordan du legger til en ny klient.

For å importere dataene åpner du fanen Klienter og klikker på knappen CSV under overskriften Import av klienter i venstre kolonne.

Der kan du sette inn CSV-filen som er lagret på datamaskinen din. Til slutt, ikke glem å bekrefte opplasting av klienter med Importere -knappen.

Nødvendig CSV-filformat

Du kan eksportere CSV-filen fra et tidligere bestillingssystem (hvis det tilbyr denne muligheten) eller opprette den i Excel. Men sørg for at du oppretter en ny kolonne for hver kundes informasjon i følgende rekkefølge:

1. navn og etternavn (navn),

2. e-post (e-post),

3. telefon (telefon).

Kolonnenavnet, dvs. den første raden i tabellen, må inneholde den gjeldende termen (som vist ovenfor i parentes). Det er den eneste måten å sikre at -systemet leser dataene riktig og skriver dem inn i den nye kundedatabasen.

TIPS: Vil du opprette et datasammendrag som du kan sjekke når som helst utenfor Reservio-bookingsystemet? Finn ut mer om funksjonen for eksport og utskrift av data.