Tjenesteforvaltning
Slik legger du til et tilleggsspørsmål i bestillingsskjemaet
Slik legger du til et tilleggsspørsmål i bestillingsskjemaet
Oppdatert over en uke siden

Du kan legge til ett ekstra felt (tilleggsspørsmål) i bestillingsskjemaet, som kundene fyller ut når de bestiller en tjeneste. Du kan bruke denne plassen til å be kundene om all slags nødvendig informasjon. For eksempel hvis de har et lojalitetskort og dets nummer. Dette feltet er imidlertid ikke obligatorisk, så kundene kan fullføre bestillingen uten å fylle det ut.

Hvordan legge til et tilleggsspørsmål

Åpne fanen Administrasjon - Planlegging - Tjenester og velg tjenesten som du vil legge til spørsmålet for. På slutten av skjemaet er det en boks der du kan skrive et tilleggsspørsmål. Du vil se denne boksen også når du oppretter en helt ny tjeneste.

TIPS: Vil du vite mer om hvordan du legger til en ny tjeneste? Klikk her.