Tjenesteforvaltning
Slik legger du til et bilde i tjenester og leksjon
Oppdatert over en uke siden

Legg til et image til tjenestene og leksjon du tilbyr, og få et konkurransefortrinn. Potensielle kunder får et bedre inntrykk av hvordan tjenesten eller kurset ser ut og hva de kan forvente.

Hvordan gjør man det?

Du kan bare legge til bilder til tjenester og arrangementer i nettstedsappen. Følg disse trinnene:

1. Åpne fanen Bedrift - Planlegging - Tjeneste/Leksjon (avhengig av hva du tilbyr).

2. Fra listen over tjenester eller klasser åpner du den tjenesten eller klassen du vil laste opp et bilde for.

3. Klikk på det blå kameraikonet til venstre for navnet på tjenesten eller hendelsen.

4. Filutforskeren åpnes, og du kan søke etter bildet du vil laste opp, og klikke på Åpne.

5. Et redigeringsprogram åpnes der du kan zoome inn eller ut eller rotere bildet.

6. Når du er fornøyd med beskjæringen av bildet, bekrefter du opplastingen ved å klikke på den blå Lagre-knappen.

På dette tidspunktet ser du bildet av tjenesten eller timen i oversikten over alle tjenester eller timer, men kundene dine vil også se det på Bestillingsnettsted.

TIPS: Ønsker du at bedriften din skal gjøre et mer personlig inntrykk på kundene dine? Legg også til et bilde i de ansattes profiler.