Kalendersynkronisering
Hva gjør jeg når Reservio- og Google-arrangementer ikke synkroniseres riktig?
Hva gjør jeg når Reservio- og Google-arrangementer ikke synkroniseres riktig?

Feilsøking av problemer med synkronisering av Google Kalender i Reservio

Oppdatert over en uke siden

Vår planleggingsprogramvare tilbyr sømløs integrering med Google Calendar, noe som forenkler bookingprosessen. Hvis du støter på synkroniseringsproblemer, vil denne veiledningen hjelpe deg med å feilsøke og løse dem.

Trinn 1: Identifiser retningen på problemet

Før du begynner å feilsøke, er det viktig å finne ut om problemet ligger i synkroniseringen fra Google Kalender til Reservio eller omvendt. Dette første trinnet vil hjelpe deg med å avgrense problemet og finne en passende løsning.

Følg disse trinnene for å identifisere retningen på synkroniseringsproblemet:

1. Reservio til Google Sync:

• Velg en bestilling som er opprettet i Reservio.

• Sjekk om den samme bestillingen vises i Google Kalender.

• Hvis bestillingen finnes i Google-kalenderen din, betyr det at synkroniseringen fra Reservio til Google fungerer som den skal.

2. Google til Reservio Sync:

• Finn en personlig hendelse i Google Kalender.

• Sjekk om den personlige hendelsen vises i Reservio-kalenderen din.

• Hvis den personlige hendelsen er synlig i Reservio-kalenderen, tyder det på at synkroniseringen fra Google til Reservio fungerer som den skal.

Når du går gjennom Reservio-kalenderen din, vises bestillinger fra Google i grått, og når du klikker på disse hendelsene, vises kilden som "Ekstern hendelse". Med denne funksjonen kan du raskt identifisere hendelser som er synkronisert fra Google til Reservio.

Trinn 2: Hva gjør du etter at du har identifisert problemet?

Når du har identifisert retningen på synkroniseringsproblemet og fulgt trinnene beskrevet ovenfor, er det viktig å overvåke situasjonen.

Hvis problemet er fra Google Kalender til Reservio:

1. Sjekk riktig Google-kalender: Kontroller først at hendelsene du prøver å synkronisere, er opprettet i riktig Google Kalender - den som er synkronisert med Reservio-kontoen din.

2. Sjekk hendelsesinnstillingene: Kontroller at hendelsene i Google-kalenderen din er angitt som "opptatt" og "offentlig". Disse innstillingene er avgjørende for dataflyten mellom Google Kalender og Reservio.

3. Koble fra og koble til Google Kalender på nytt: Hvis alt ser ut til å være riktig konfigurert, men synkroniseringen likevel ikke fungerer, kan du prøve å koble fra Google Kalender i Reservio-innstillingene og deretter koble den til igjen. Vent noen minutter og sjekk om dette løser problemet.

Hvis problemet er fra Reservio til Google Kalender:

1. Bekreft tilordning av medarbeidere: Kontroller at bookingene i Reservio er korrekt tilordnet medarbeideren med Google-synkronisering aktivert. Hvis bestillingene er tildelt riktig medarbeider, går du videre til neste trinn.

2. Koble fra og koble til Google Kalender på nytt: På samme måte som i det forrige tilfellet, hvis alt ser ut til å være i orden, men synkroniseringen fortsatt ikke fungerer, kan du koble fra Google-kalenderen i Reservio-innstillingene og deretter koble den til igjen. Hvis du venter noen minutter, kan det bidra til at synkroniseringsprosessen fullføres.

Finn ut mer om hvor du kan koble fra og koble til Google-synkroniseringen på denne veiledningen.

Husk at synkroniseringsproblemer kan skyldes ulike faktorer, blant annet nettverkstilkobling eller midlertidige feil. I de fleste tilfeller bør du følge disse trinnene for å løse problemet og sørge for at Reservio-avtalene dine alltid harmonerer med Google Kalender.

Hvis du fortsatt har problemer med synkroniseringen etter at du har forsøkt disse trinnene, kan det være nyttig å kontakte Kundestøtte for ytterligere hjelp.