Kontoinnstillinger
Generelt
Forstå ulike Reservio-kontotyper: Personling, Ansatt, Leder og Admin
Forstå ulike Reservio-kontotyper: Personling, Ansatt, Leder og Admin
Oppdatert over en uke siden

Reservio tilbyr ulike typer brukerkontoer, hver utformet for spesifikke formål og tilgangsnivåer. Her er en oversikt over hovedkontotypene og forskjellene deres:

1. Sluttkunder (kun tilgang for egne reservasjoner og avtaler)

• Personlig konto
    En personlig konto gir tilgang som sluttbruker. Du oppretter vanligvis en personlig konto når du bestiller hos en bedrift via bookingnettstedet. Denne kontoen lar deg administrere dine egne bestillinger og avtaler.

2. Brukere med tilgang til virksomhet (tre nivåer):

• Ansattkonto
    En ansattkonto gir begrenset tilgang innenfor en bedriftskonto. Hvis du er oppført som medarbeider, kan du bruke denne kontoen til å administrere dine egne bestillinger og avtaler. Du vil ikke ha tilgang til hele bedriftskontoen.

• Lederkonto
    I likhet med en ansattkonto gir en lederkonto begrenset tilgang innenfor en bedriftskonto. Som leder kan du administrere dine egne bestillinger og avtaler, og du har også muligheten til å overvåke og administrere alle eksisterende bestillinger for virksomheten.

• Adminkonto
    En adminkonto gir full administrativ tilgang til en bedriftskonto. Med denne typen konto kan du administrere alle aspekter av virksomhetens bestillinger og planlegging.

Tabellen nedenfor gir en detaljert oversikt over disse tre nivåene – Ansatt, Leder og Admin

Merk: Hvis du registrerer en bedriftskonto hos Reservio, vil du ha administratortilgang til den automatisk. Hvis du trenger å gi kollegene dine tilgang til bedriftskontoen din, kan du gjøre det i innstillingene til bedriftskontoen din.

Sjekk denne veiledningen for å se hvordan du gir dine ansatte en brukertilgang.