Er det mulig å endre betalingsmåte?
Oppdatert over en uke siden

I de første trinnene av aktiveringen av POS-systemet må du angi hvilke typer betalinger du ønsker å motta fra kundene. Du kan enkelt omkonfigurere betalingsmåtene hvis du bestemmer deg for å ombestemme deg.

Åpne fanen Virksomhet - Betalinger - Betalingsalternativer , der du kan justere følgende:

• Betalingsmåter - velg hvilke betalingsmåter du vil akseptere (kort, kontanter eller annet). Du kan velge alle eller bare én av dem.

Hvis du ikke ser et av alternativene i innstillingene, kan det hende at det ikke er tilgjengelig i ditt land (for eksempel nettbetalinger).

TIPS: Hvis du har endret firmanavn eller faktureringsadresse, kan du lese denne veiledningen om hvordan du redigerer firmaopplysningene dine.