Laten wij beginnen
Accountinstellingen
Hoe maak je een zakelijke rekening aan?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Reservio biedt een eenvoudig en handig beheer van de boekingen van uw klanten. Begin gerust te genieten van de ongeëvenaarde voordelen van een online boekingssysteem:

• mogelijkheid van online boekingen direct door klanten, zonder onnodige telefoontjes, 24 uur per dag,

• een overzicht van alle boekingen op één plaats,

• persoonlijke database van klanten, inclusief hun contactgegevens,

• en boekingsherinneringen zodat uw klanten hun afspraken niet vergeten.

U kunt een nieuwe zakelijke Reservio-account rechtstreeks op onze website www.reservio.com registreren. Het is gemakkelijk en u bent slechts een paar snelle stappen verwijderd van uw nieuwe boekingskalender!

1. Maak een gratis account aan op https://app.reservio.com/sign-up.

2. Vul de vereiste informatie in - uw bedrijfsnaam, voornaam, achternaam, e-mail en wachtwoord. U kunt ook doorgaan met Google, Apple of Facebook en Reservio toegang geven tot uw gegevens.

3. Bevestig het aanmaken van een nieuwe account met de blauwe knop Account aanmaken. Deze stap brengt u naar de volgende pagina, waar u selecteer het type boekingen in uw kalender.