Een tijdzone of tijdformaat instellen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Moet u uw agenda aanpassen voor uw buitenlandse klanten? Niets is gemakkelijker dan de juiste tijdzone, tijdnotatie of dag waarop de week begint in te stellen in uw boekingskalender.

Zoek de datum- en tijdinstellingen onder uw profielpictogram in de rechterbovenhoek. Kies Gebruikersprofiel & instellingen - App instellingen.

• Voor Tijdzone bewerken, klik op de keuzelijst met automatisch ingestelde tijdzones. Selecteer de tijdzone die u wilt toepassen op uw Booking Website. Wanneer een klant uit een andere tijdzone uw reserveringswebsite bezoekt, ziet hij de kalender aangepast aan zijn tijdzone en een melding dat de boekingstijden in een andere tijdzone liggen. Daarom hoeft u zich geen zorgen te maken over miscommunicatie.

• In de Datumformaat, kunt u de stijl kiezen waarin de data op uw Boekingssite worden getoond. U kunt kiezen om te beginnen met een dag, maand of jaar.

• In de Tijdnotatiestelt u in of u de 24-uursnotatie of de 12-uursnotatie (AM/PM) wilt gebruiken. Het hangt alleen af van je voorkeuren.

• De laatste optie is het instellen van de dag waarop een week begint. U kunt kiezen tussen zondag en maandag. Nogmaals, het hangt vooral af van de gewoonten van uw klanten.

Vergeet niet uw instellingen op te slaan.