Reservering annuleren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hoeft niet elke reservering dat je van klanten ontvangt handmatig te bevestigen. Als je een slechte ervaring hebt gehad met een klant, kan je zijn verzoek voor een reservering simpelweg afwijzen. Je kan ook een reeds bestaande reservering annuleren. Het duurt slechts enkele seconden!

Reserveringen kunnen geannuleerd worden in de details van het reserveringsformulier (zie het artikel over >Kalender Beheer< voor meer informatie).

• In de rechteronderhoek van het formulier kan je de Verwijderen optie zien.

• Door erop te klikken zal Reservio je vragen of je de reservering wilt annuleren. Je kan deze optie annuleren of bevestigen door te klikken op de rode Verwijderen knop. Als de klant zijn e-mail heeft ingegeven, zal het systeem je ook de optie geven om hem een bericht te verzenden met een uitleg (bv. Dat je niet beschikbaar zal zijn ;-))