Hoe verwijder ik mijn bedrijfs- en gebruikersaccount

Het spijt ons u te zien vertrekken. Maar er is nog steeds de mogelijkheid om uw account terug te zetten.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

We vinden het jammer dat je weggaat. Als je in de toekomst van gedachten verandert, is er een optie om je account te herstellen.

Terugbetaling van je betaling

Als je onlangs je eerste aankoop van onze premiumdiensten hebt gedaan, kun je onze Klantenservice om terugbetaling vragen zolang dit binnen 15 dagen na de verwerking van de betaling gebeurt (dat is de periode waarin we de terugbetaling garanderen).

Hoe verwijder ik mijn account

Als je je account wilt verwijderen, kun je dit doen terwijl je bent aangemeld bij je account.

1. Ga naar Bedrijf - Mijn bedrijf - Bedrijfsgegevens.

2. Zoek aan de rechterkant van de pagina naar de drie puntjes en klik op de knop Annuleer uw account.

3. Je wordt gevraagd om een reden op te schrijven waarom je je account wilt verwijderen.

4. Bevestig en het is allemaal gedaan en verwijderd.

We zullen het op prijs stellen als u ons laat weten waarom u Reservio verlaat.

Wat als ik mijn account wil herstellen?

Als je je later bedenkt en je account toch wilt blijven gebruiken, kun je herstellen. Na de verwijdering ontvangt u een e-mail met een link die geldig is voor 7 dagen waarmee u de account opnieuw kunt activeren.

Als je problemen hebt, kun je altijd contact opnemen met onze Klantenservice.

Hoe een bedrijfs- en gebruikersaccount verwijderen in de mobiele app

In de Reservio Business-app kunt u zowel uw zakelijke account (zoals in de webbrowser) als uw gebruikersaccount verwijderen. Lees hieronder meer over de verschillen.

De bedrijfsaccount verwijderen

Als je je bedrijf volledig uit de planningssoftware wilt verwijderen, volg dan de onderstaande instructies:

1. Klik op het pictogram Instellingen in de onderste balk.

2. Selecteer Profiel onder de kop Bedrijf.

3. Klik op de drie stippen in de rechterbovenhoek.

4. Bevestig je beslissing door op de rode knop Bedrijfsprofiel verwijderen te klikken.

Een gebruikersaccount verwijderen

Als je gebruikerstoegang hebt tot de boekingskalender van het bedrijf, maar je dit om de een of andere reden niet wilt, verwijder dan je gebruikersaccount. In dit geval blijft het bedrijf gewoon werken en wordt er slechts één gebruiker verwijderd. Het verwijderen van een gebruikersprofiel is alleen mogelijk in de mobiele app Reservio Business.

1. Klik op het pictogram Instellingen in de onderste balk.

2. Selecteer Mijn profiel onder de kop Profiel.

3. Klik op de drie stippen in de rechterbovenhoek.

4. Bevestig je beslissing door op de rode knop Gebruikersaccount verwijderen te klikken.

5. In de volgende stap, schrijf en Feedback verzenden, of klik op Feedback overslaan.

6. Voer het wachtwoord in waarmee u zich aanmeldt en klik op de rode knop Mijn gebruikersaccount verwijderen.

TIP: Als u een hele bedrijfsaccount wilt verwijderen, kunt u dit doen via het tabblad Profiel onder de kop Bedrijf. Als je per ongeluk je gebruikersaccount verwijdert in plaats van het bedrijfsaccount, blijft het bedrijf gewoon werken en kunnen je klanten nog steeds boeken. Je ontvangt alleen geen meldingen over nieuwe boekingen of je kunt niet inloggen op de boekingskalender. Neem in dit geval contact op met onze Klantenservice, die je zal helpen bij het verwijderen van de zakelijke account. Maar vergeet niet dat het verwijderen van een gebruikersaccount permanent is en niet ongedaan kan worden gemaakt.