Beheer werknemers
Vaak gestelde vragen
Wat is het verschil tussen een standaardwerknemer en een werknemer met gebruikerstoegang?
Wat is het verschil tussen een standaardwerknemer en een werknemer met gebruikerstoegang?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het belangrijkste verschil is dat alleen een werknemer met toegewezen gebruikerstoegang toegang heeft tot het reserveringssysteem. De standaard werknemer niet.

Degenen met gebruikerstoegang kunnen inloggen op Reservio en hun boekingen beheren. Bovendien kunnen zij andere verantwoordelijkheden hebben die u hun toekent.

Als u gebruikerstoegang aan een werknemer wilt toewijzen maar niet weet hoe, volg dan deze gids.