Inzicht in de verschillende soorten Reservio-accounts: persoonlijk, medewerker, manager en admin
Inzicht in de verschillende soorten Reservio-accounts: persoonlijk, medewerker, manager en admin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Reservio biedt verschillende soorten gebruikersaccounts, elk ontworpen voor specifieke doeleinden en toegangsniveaus. Hier vindt u een overzicht van de belangrijkste accounttypen en hun verschillen:

1. Eindklanten (alleen toegang voor eigen reserveringen en afspraken)

• Persoonlijk Account
    Een persoonlijk account geeft toegang als eindgebruiker. Normaal gesproken maakt u een persoonlijk account aan wanneer u via de boekingswebsite een boeking maakt bij een bedrijf. Met dit account kunt u uw eigen boekingen en afspraken beheren.

2. Gebruikers met toegang tot bedrijven (drie niveaus):

• Medewerker
    Een personeelsaccount biedt beperkte toegang binnen een zakelijk account. Als u als medewerker vermeld staat, kunt u met dit account uw eigen boekingen en afspraken beheren. U heeft geen toegang tot het gehele zakelijke account.

• Manageraccount
    Net als een personeelsaccount biedt een manageraccount beperkte toegang binnen een zakelijk account. Als manager kunt u uw eigen boekingen en afspraken beheren, en u heeft ook de mogelijkheid om alle bestaande boekingen voor het bedrijf te overzien en te beheren.

• Admin
    Een beheerdersaccount biedt volledige beheerderstoegang tot een zakelijk account. Met dit type account kunt u alle aspecten van de boekingen en planning van het bedrijf beheren.

De volgende tabel geeft een gedetailleerd overzicht van deze drie niveaus: Medewerker, Manager en Admin

Let op: Als u zakelijk account registreert bij Reservio, krijgt u hier automatisch beheerderstoegang toe. Als u uw collega's toegang wilt geven tot uw zakelijke account, kunt u dit doen in de instellingen van uw zakelijke account.

Bekijk deze handleiding om te zien hoe uw personeel gebruikerstoegang kunt geven.