Problemen oplossen
Ik kan niet inloggen op mijn account
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je problemen hebt om toegang te krijgen tot je account, wanhoop dan niet. 😊 We hebben een lijst samengesteld met oplossingen voor de meest voorkomende oorzaken.

Welk probleem had kunnen optreden?

• Je hebt je zakelijke account gewisseld voor een persoonlijk account, of andersom

• U bent het wachtwoord van uw account vergeten

• Je logt in met het verkeerde e-mailadres

• U heeft als medewerker geen toegang

• Er is iets misgegaan in het systeem

Laten we eens kijken hoe u het probleem kunt oplossen, of u nu inlogt als klant of als serviceprovider.

1. Controleer met welk account u inlogt

U kunt inloggen bij Reservio als klant onder een persoonlijk account via een zakelijke reserveringswebsite of als dienstverlener via een zakelijk account. Elk account werkt apart met zijn aparte inloggegevens.

Het URL-adres www.reservio.com wordt door serviceproviders gebruikt om in te loggen op het boekingssysteem. Als je een eindklant bent (wat betekent dat je een dienst wilt boeken), ga dan naar de reserveringswebsite van het bedrijf waar je wilt boeken en boek daar direct (log in op de Klantenzone).

Oplossing: Als u op de verkeerde pagina bent beland, gaat u naar de juiste pagina en logt u daar in. Als je toegang wilt tot een ander account en er nog geen hebt aangemaakt, registreer je dan als een zakelijk of als klant op een zakelijke reserveringswebsite.

2. Stel je wachtwoord opnieuw in

Reservio login heeft een wachtwoord reset optie voor het geval je je wachtwoord bent vergeten of een typfout hebt gemaakt tijdens de registratie.

Oplossing: Klik op de link "Wachtwoord vergeten?", vul uw e-mailadres in en controleer uw laatste inbox. In de e-mail van Reservio vindt u een link om uw wachtwoord te wijzigen en weer toegang te krijgen tot uw account.

3. Controleer of wijzig het e-mailadres

Mogelijk hebt u een typefout gemaakt bij het aanmaken van uw account of heeft u een ander e-mailadres gebruikt. Uw login werkt niet omdat u het verkeerde e-mailadres invoert, dat niet bij een account hoort.

Oplossing: Probeer eerst uw andere e-mailadressen om te zien of u een ander e-mailadres heeft gebruikt bij het registreren. Als u uw login niet kunt vinden, neem dan neem contact op met de klantenservice van Reservio om u te helpen het e-mailadres te wijzigen of te controleren aan welk e-mailadres uw account is gekoppeld.

4. Controleer bij de accountbeheerder of u gebruikerstoegang hebt

Als u als medewerker inlogt op het zakelijke account, heeft u toegangsrechten nodig. Uw beheerder (collega of leidinggevende) heeft ze mogelijk nog niet verleend, u heeft de uitnodiging niet gevonden of uw rechten zijn ingetrokken.

Oplossing: Vraag uw accountbeheerder of u al gebruikerstoegang tot het systeem heeft. Dan moet je de uitnodiging bevestigen voordat je voor de eerste keer inlogt. De uitnodigingsmail wordt automatisch verzonden naar het e-mailadres dat de beheerder heeft opgegeven bij het verlenen van toegang. Kijk voor de zekerheid ook in je map met ongewenste e-mail of de uitnodiging daar niet is beland.

Als u al bent ingelogd op uw account maar uw werkagenda niet ziet, vraag dan uw accountbeheerder of zij u al als gebruiker hebben toegewezen aan een medewerker met uw naam. U ziet uw werkkalender direct nadat de verbinding tussen een medewerker en een gebruiker is gemaakt.

Als je de uitnodiging hebt bevestigd en nog steeds niet kunt inloggen, neem dan neem contact op met de klantenservice van Reservio.

5. Controleer de systeembeschikbaarheid

Heel af en toe kan de inlogpagina langzaam laden of een fout vertonen. Dit betekent dat er een kortstondige storing is geweest en we werken eraan om dit op te lossen.

Oplossing: Volg deze link om te controleren of het systeem zonder problemen werkt en of eventuele tekortkomingen zijn verholpen.

Als je nog steeds hulp nodig hebt bij het inloggen, neem dan neem contact op met onze klantenservice. We helpen je graag om het probleem op te lossen. 😊