Beheer werknemers
Premium services
Hoe geef je je personeel een gebruikerstoegang

Help je team beter te werken door ze gebruikerstoegang tot je account te geven.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je dat je werknemers hun eigen toegang tot het systeem hebben, zodat ze boekingen kunnen beheren? Laat ze inloggen op de account en bepaal vervolgens welke informatie ze wel en niet kunnen inzien. Inloggen voor werknemers is alleen beschikbaar in het Pro premium plan.

Deze functie is handig als je een bedrijf hebt met meerdere werknemers en je wilt dat elk van hen de boekingskalender direct kan bekijken. Als je hulp nodig hebt bij het beheren van het hele boekingssysteem, geef de medewerkers dan volledige toegang.

Registratie van het gebruikersaccount van de werknemer

Voordat werknemers gebruikerstoegang tot je bedrijf kunnen krijgen, , moeten ze hun eigen Reservio-accounts aanmaken en zich registreren op. Ze kunnen dit gemakkelijk doen via de boekingswebsite van je bedrijf.

Hier lees je hoe je een account registreert:

1. Op de Boekingswebsitekunnen werknemers klikken op de knop 'Inloggen' in de rechterbovenhoek.

2. Onderaan de webpagina vinden ze nu de knop 'Aanmelden'.

3. Zodra ze met succes hun Reservio-accounts hebben aangemaakt en geverifieerd , kun je ze gebruikerstoegang verlenen tot de Reservio-account van je bedrijf.

Gebruikerstoegang maken

Als je de volgende stappen volgt, kun je gebruikerstoegang maken voor je medewerkers.

1. Open het tabblad Business - Planning - Personeel.

2. Klik op de medewerker aan wie je toegang wilt verlenen.

3. Je krijgt hun profiel te zien, waar je eerst hun e-mailadres invult waarmee ze zullen inloggen.

4. Vervolgens schakelt u het selectievakje naast het teken "Medewerker inschakelen om in te loggen en eigen boekingen te beheren" in. Je hebt nu een aparte toegang voor deze werknemer gemaakt. Na het inloggen kunnen ze boekingen bewerken, annuleren of nieuwe boekingen maken.

5. Naast basistoegang kunt u ook andere beheeropties inschakelen. Deze worden weergegeven wanneer u het vakje hierboven aanvinkt. Beslis of u de werknemer toegang wilt geven tot:

• Alle boekingen - medewerkers hebben de mogelijkheid om alle boekingen te uploaden, bewerken en verwijderen, inclusief boekingen van andere medewerkers.

• Klantenlijst - medewerkers zien alle klanten, hun contactgegevens, recente activiteiten, hoe vaak ze gebruik maken van je diensten en kunnen notities toevoegen aan de profielen van klanten.

• Secties Business, Statistieken, Promoot - medewerkers hebben de mogelijkheid om de genoemde secties te bekijken en te beheren. Dit is het hoogste toegangsniveau, identiek aan de rol van de hoofdbeheerder.

6. Bevestig het aanmaken van de toegang met de knop Opslaan .

7. De werknemer ontvangt een uitnodigingse-mail om toegang te krijgen tot de kalender. Hier vinden ze een knop om toegang te bevestigen. Ze kunnen naar de inlogpagina gaan, een wachtwoord aanmaken en vervolgens inloggen op de kalender.

Een waarschuwing: Als je toegang hebt verleend aan een niet-geregistreerde medewerker, raden we je aan de toegang in te trekken, de medewerker een account te laten aanmaken en vervolgens opnieuw toegang te verlenen. Dit zorgt voor een soepeler proces.