Boekingssite
Hoe het merk Reservio te verwijderen

Logo en Reservio naam in app

Deze week bijgewerkt

Wilt u dat uw reserveringsformulier, uw boekingswebsite of uw e-mailberichten naar klanten worden gestuurd zonder het Reservio-logo? Als u het premium Pro-plan hebt geactiveerd, kunt u de Reservio-branding verwijderen. Met deze optie kunt u ook advertenties verwijderen die andere Reservio-producten promoten (zoals onze mobiele app).

Zoek de optie om Reservio advertenties te verwijderen onder de Marketing - Ontwerpen. Onderaan de pagina vindt u Reservio-branding. Als u ons logo en onze advertenties niet langer wilt weergeven, activeert u de optie Reservio-branding verwijderen (de knop moet groen zijn).