Boekingssite
Is er een manier om Reservio aan mijn website te koppelen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Natuurlijk! Er zijn meerdere manieren om Reservio aan uw website te koppelen.

Tabblad Marketing - Boekingen krijgen

1. De eerste optie is om een reservatieknop op uw website te plaatsen die uw klanten naar de reservatiewebsite van Reservio brengt.

2. Een andere optie is om de boekingswebsite te delen via een iframe waarmee je klanten direct op je website kunnen boeken.

3. Je kunt ook de URL van je boekingswebsite of een QR-code naar je boekingswebsite delen.

Koppeling delen op het tabblad Agenda

De vierde optie is om een boekingslink, boekingsknop of iframe te delen die direct naar de geselecteerde dienst, evenement of medewerker leidt.

• Deze opties kun je vinden op het tabblad Agenda door te klikken op de knop Link delen in de linkerbovenhoek. Er wordt een nieuwe pagina geopend met verschillende opties om te delen.

• Selecteer de individuele dienst, gebeurtenis of medewerker die je wilt delen en klik op de knop Delen om geavanceerde opties voor delen te selecteren.

• Als je individuele diensten aanbiedt, kun je personeel toevoegen aan de dienst die je hebt geselecteerd. En als je het profiel van een werknemer wilt delen, kun je het aanbod van de werknemer toevoegen.

• Kopieer dan gewoon de QR-code of link en plak hem waar je maar wilt. Maar als je een boekingsknop of iframe-integratie wilt gebruiken, klik dan op de Krijg boekingsknop of Krijg iframe, pas het ontwerp aan, kopieer de HTML-code en plak deze in je webpagina (je kunt dit zelf doen of met de hulp van je webmaster).

Waar vind je een boekingslink in de Reservio Business-app

Je kunt de link naar je boekingswebsite vinden in het gedeelte Marketing . Klik op Ontvang boekingen en deel de link met je klanten.