Hoe kunnen mijn klanten een afspraak maken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Gemakkelijk! Klanten kunnen boeken via je Boekingswebsite, die je kunt delen op je website, sociale-mediaprofielen of bijvoorbeeld per e-mail.

Je kunt de URL van je boekingswebsite (of met andere woorden boekingslink) vinden onder het tabblad Marketing - Boekingen krijgen. Klik erop, kopieer en plak waar je geboekt wilt worden. Je kunt ook een QR-code downloaden en delen die leidt naar je boekingswebsite.

De tweede optie om boekingslinks te vinden is via de knop Link delen die je vindt op het tabblad Agenda in de linkerbovenhoek.

Op de reserveringswebsite kunnen mensen kiezen uit de diensten en evenementen die u aanbiedt. Om het boekingsproces te voltooien, loggen ze in op hun klantenaccount of vullen ze de benodigde gegevens in.

Er wordt een bevestigingsmail gestuurd met de boekingsgegevens, inclusief je contactgegevens en adres.

Waar vind je een boekingslink in de Reservio Business-app

Je kunt de link naar je boekingswebsite vinden in het gedeelte Marketing. Klik op Ontvang boekingen en deel de link met je klanten.