Met de boekingswidget op uw website kunnen klanten eenvoudig nieuwe boekingen maken. Na het klikken op deze knop wordt de klant automatisch doorgestuurd naar het boekingsformulier, met een eenvoudige stapsgewijze manier om een nieuwe boeking aan te maken.

Hoe de boekingsknop te krijgen

De optie om een boekingsknop op de website in te sluiten is te vinden onder het Marketing. U kunt de creatie starten door op de optie Ontvang button te klikken.

Een boekingsknop op een website insluiten

1. Selecteer een van de zes opties voor uw reserveringsknopontwerp.

2. Bewerk de tekst die op de knop verschijnt. Voel je vrij om degene die er al is te laten - maar je kunt natuurlijk schrijven wat je gepast vindt.

3. De gegenereerde HTML-code moet in de code van uw website worden ingevoegd (het maakt niet uit of u WordPress, Wix of een ander contentbeheersysteem gebruikt). Als u niet zeker weet hoe u dat moet doen, kunt u contact opnemen met uw websitebeheerder.

Na het succesvol invoegen van de HTML-code in uw website, is de boekingsknop klaar en kunnen uw klanten direct beginnen met boeken.

Andere manieren om boekingen te krijgen

Een andere optie is om de boekingswebsite te delen via de boekingslink. U kunt de boekingswebsite ook delen via een tekstlink op uw website, of u kunt boeking via iframe op uw website, zodat uw klanten rechtstreeks op uw site boekingen kunnen maken.