Hoe kan ik een boekingslink delen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Bij het delen van een boekingslink heeft u twee opties. U kunt ofwel de URL van uw boekingswebsite delen, of de link van individuele diensten en medewerkers delen.

De link van uw boekingswebsite delen

U vindt uw boekingswebsite link (URL) onder het Marketing tabblad — Boekingen ontvangen. Klik erop en plak het waar u het wilt plaatsen. Je kunt ook een QR-code downloaden en delen die leidt naar je boekingswebsite.

Bekijk ook onze gids voor de boekingsknop.

TIP: Upgrade naar het Pro abonnement en wissel het logo van Reservio in je QR code moeiteloos om met je eigen logo. Upload gewoon je logo, verwijder Reservio merk, en zie je unieke logo schitteren in het hart van je QR code!

Het delen van links naar individuele diensten, evenementen en medewerkers

In het Agenda tabblad, klik op de Delen Link knop die zich in de linkerbovenhoek bevindt. Er wordt een nieuwe pagina geopend met verschillende opties om te delen.

1. In het bovenste gedeelte vindt u een knop om de boekingswebsite te delen.

2. In het middelste gedeelte bevinden zich de individuele diensten of evenementen die u aanbiedt. U kunt de boekingslink kopiëren die leidt naar de geselecteerde dienst of evenementendetail op uw boekingswebsite en deze vervolgens verzenden of delen waar u maar wilt. Of u kunt op de Deel knop klikken om geavanceerde deelopties te selecteren.

• Als u individuele diensten aanbiedt (geen groepsevenementen), kunt u ook medewerkers toevoegen aan uw gekozen dienst. Een klant die op de boekingslink klikt die u deelt, wordt naar de servicegegevens geleid of, als u een medewerker kiest, rechtstreeks naar het boekingsproces. Dankzij dit kunnen ze gewoon de datum en tijd kiezen en is de boeking gedaan.

3. In het onderste deel staan ​​ individuele medewerkers. U kunt eenvoudig de link kopiëren die leidt naar hun profiel op de boekingswebsite. Of u kunt op de deelknop klikken om geavanceerde deelopties te selecteren.

• Hier kunt u ook een medewerker aan de dienst toevoegen, een QR-code krijgen en eenvoudig een link delen op social media.

Het delen van de URL van de boekingswebsite in de Reservio Business mobiele app

Je kunt de link naar je boekingswebsite vinden in het gedeelte Marketing . Klik op Ontvang boekingen en deel de boekingslink met je klanten.