Online boeking voor klanten
Vaak gestelde vragen
Moet ik me aanmelden om een boeking te maken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je hoeft niet ingelogd te zijn om een boeking te maken via de boekingswebsite van het bedrijf. Je hebt verschillende opties om verder te gaan met de boeking, of je nu bent ingelogd of niet:

• Je kunt inloggen door te klikken op Aanmelden, waar je je e-mailadres en wachtwoord invult en verder gaat met de boeking.

• Als je nog geen account hebt en deze wilt aanmaken (dan krijg je onder andere een overzicht van al je boekingen en andere voordelen).

• Klik op Aanmelden (hetzelfde als in stap 1) en kies Inschrijven.

• Na het invullen van je naam, e-mailadres, telefoonnummer en wachtwoord, is je account aangemaakt en kun je verder gaan met boeken.

• U kunt ook de reservering starten zonder in te loggen en in de derde stap van het proces Ik heb een Reservio account of Ga verder als gast (zonder in te loggen).

TIP: Heb je een dienst geboekt, maar vraag je je af of het boekingsproces succesvol was? Klik hier om verschillende opties te ontdekken om dit te verifiëren.