Is mijn boeking succesvol gemaakt?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Heb je een service geboekt, maar weet je niet of je reservering gelukt is? Je hebt verschillende opties om dit te controleren:

1. Nadat je met succes een reservering hebt gemaakt, verschijnt er een bericht op je scherm ter bevestiging dat je reservering is ontvangen.

2. Wanneer de boeking is goedgekeurd (handmatig of automatisch door het bedrijf), ontvang je een boekingsbevestiging in je inbox.

3. Je kunt je boekingen ook controleren na door in te loggen op je klantenaccount via de reserveringswebsite van het bedrijf dat Reservio gebruikt.

Je kunt een snel overzicht van je boekingen vinden door op je naam of je profielfoto te klikken. Als je al je boekingen wilt bekijken, ook die uit het verleden, klik je op Boekingen.

Je kunt de hele lijst met aankomende boekingen bekijken. Als je eerdere versies wilt bekijken, klik je op Geschiedenis.

TIP: Komt de geplande afspraak je niet meer uit? Er is niets eenvoudiger dan om de boeking te annuleren.