Online boeking voor klanten
Algemeen
Hoe boek je meerdere plekken voor een groepsevenement
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als het bedrijf de kalender gebruikt voor groepsevenementen, is het mogelijk om plekken voor meerdere mensen tegelijk te reserveren. U kunt een reservering voor meerdere personen maken via de reserveringswebsite van het geselecteerde bedrijf.

1. Open de boekingswebsite van het geselecteerde bedrijf en kies het evenement dat u wilt boeken. Klik op Toon details op de evenementpagina en controleer of er voldoende vrije plaatsen zijn, zowel voor u als voor uw begeleider. Als er voldoende capaciteit is, klikt u op de blauwe knop Boek nu.

2. In de volgende stap van de boeking, geeft u het aantal plaatsen op dat u wilt boeken (u kunt het aantal aanpassen door op de min- of plusknop te klikken). Controleer in het overzicht of de totale prijs ook correct is aangepast. Als alles in orde is, klikt u op de blauwe knop Verdergaan.

3. Kies vervolgens of u wilt inloggen via een bestaande Reservio-account of dat u verder wilt gaan zonder in te loggen, dus als gast.

4. Vervolgens kunt u Persoonlijke gegevens bewerken of invullen (het hangt ervan af of u bent ingelogd of niet) en een Betalingsmogelijkheden kiezen (als u een pas van het bedrijf hebt gekocht, kunt u die hier gebruiken). In deze stap ziet u ook de Annuleringsvoorwaarden en Samenvatting. Daarnaast kunt u een Boekingsopmerking schrijven. Wanneer u alle noodzakelijke informatie hebt ingevuld en gecontroleerd of de boekingsgegevens correct zijn, hoeft u alleen nog maar de boeking te bevestigen met de blauwe knop Boeking aanmaken.

5. Na bevestiging van de boeking ziet u op een boekingsoverzicht en een boekingsbevestiging.

Er zijn geen plaatsen meer beschikbaar voor het evenement

Het kan gebeuren dat alle vrije plaatsen al geboekt zijn (het evenementvak wordt dan grijs in de kalender). In dat geval kunt u niet reserveren voor dit evenement - helaas is het zelfs niet mogelijk om u als vervanger in te schrijven.

Ik zie geen groepsevenementen en het aantal vrije plaatsen in de boekingskalender

Wanneer u de optie ziet om een specifieke dienst te selecteren en vervolgens de optie om de exacte tijd van de reservering te kiezen, staat het bedrijf alleen reserveringen voor individuele personen toe. In dit geval maakt u geen reservering voor meerdere personen tegelijk voor de geselecteerde dienst. U moet voor elke persoon een aparte reservering maken.