Boekingen
Vaak gestelde vragen
Is er een mogelijkheid om meerdere boekingen tegelijk te annuleren?
Is er een mogelijkheid om meerdere boekingen tegelijk te annuleren?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Helaas niet, momenteel ondersteunt ons systeem geen bulkannulering van reserveringen. Je kunt ze echter gemakkelijk één voor één handmatig verwijderen.

Annulering van boekingen

In de agenda voor individuele afsprakenkun je een boeking verwijderen door erop te klikken in het gedeelte Agenda :

Je kunt een reservering verwijderen in de agenda voor groepsgebeurtenissen door het betreffende evenement te kiezen:

Gebruik aan het einde van de reservering het de drie stippen:

Hoe boekingen annuleren in de Reservio Business app

In de individuele afspraken kalenderkun je een afspraak annuleren door op het prullenbak icoon naast het vinkje te klikken.

Als je een reservering wilt verwijderen in de kalender groepsevenementen, klik dan op de reservering in het specifieke evenement.

Gebruik daar het pictogram prullenbak naast het vinkje en bevestig door op de knop Boeking annuleren te klikken.