Online boeking voor klanten
Problemen oplossen
Ik weet het wachtwoord van de rekening van mijn cliënt niet meer. Wat moet ik doen?
Ik weet het wachtwoord van de rekening van mijn cliënt niet meer. Wat moet ik doen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hebt u een klantenrekening aangemaakt en wilt u nu inloggen, maar weet u het wachtwoord niet meer? Maak je geen zorgen, je kunt het gemakkelijk resetten.

1. Ga naar de reserveringswebsite van het bedrijf waar u geboekt heeft, klik op Log in en vervolgens op "Wachtwoord vergeten?".

2. Vul uw e-mail in en klik op de knop Verzenden. Wij sturen u een bericht met instructies voor het instellen van een nieuw wachtwoord.