Aankoop SMS-pakket
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De functie van sms-melding is alleen beschikbaar in de premium-abonnementen van Starter, Standaard en Pro, en als u geïnteresseerd bent in het verzenden van berichten naar uw klanten, is het noodzakelijk om een apart SMS-pakket aan te schaffen. U kunt een SMS-pakket direct in uw account aanschaffen, in het algemeen overzicht Dashboard onder het Bedrijf.

Het systeem leidt u automatisch door naar de pagina met bestelgegevens, waar u het gewenste SMS-pakket kunt kiezen.

Dan hoef je alleen maar je factuurgegevens daar toe te voegen en over te gaan tot betalen. Standaard is het mogelijk om online met een kaart te betalen, via bankoverschrijving, of via PayPal, maar er kunnen andere betaalmethoden zijn, afhankelijk van op hun beschikbaarheid in uw regio.

De activering van het SMS-pakket is afhankelijk van de gekozen betaalmethode en van hoe snel de betaling zelf verloopt. Voor kaart- en PayPal-betalingen is de betaling binnen enkele minuten afgerond, en hetzelfde geldt voor de activering van het pakket. Het voltooien van een betaling via bankoverschrijving kan enkele werkdagen duren (meestal 3-5), wat resulteert in een langere activeringsperiode voor het verzenden van sms.

Het is belangrijk om te weten dat zodra uw sms-tegoed opraakt, het systeem u hiervan op de hoogte zal stellen en er direct na het inloggen een pop-upvenster zal verschijnen om u te laten weten dat uw SMS-pakket verlopen.

Daarnaast kunt u SMS-pakketten kopen op het Facturering, dat u kunt vinden op het Bedrijf — Mijn bedrijf Facturering en klik op de SMS-abonnement kopen knop.

TIP: Zodra je je SMS-pakket hebt, ben je klaar om dit type melding te activeren. Lees er alles over en hoe u het configureert voor zowel de beheerder als uw klanten in de volgende handleidingen: