Meldingen
Sms- en e-mailmeldingen instellen voor personeel en beheerder
Sms- en e-mailmeldingen instellen voor personeel en beheerder
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wil je op de hoogte blijven en alles weten over je boekingen? Stel meldingen in voor u en voor uw medewerkers en ontvang informatieve berichten.

Meldingen voor beheerders

Er zijn twee manieren om toegang te krijgen tot de meldingsinstellingen die naar u als beheerder worden verzonden. U kunt de eerste gebruiken als u momenteel de Kalender tabblad openen. Klik in de rechterbovenhoek, onder uw profielpictogram, op de knop tandwiel en kies Instellingen.

De tweede manier is via je profielpictogram in de rechterbovenhoek. Kiezen Gebruikersprofiel & InstellingenNotificaties SMS- en e-mailmeldingen.

Daar kunt u het verzenden van meldingen beheren voor de volgende situaties:

• Wanneer een boeking is bevestigd — Het systeem informeert u over elke nieuwe boeking die door de klant wordt gemaakt.

• Wanneer een boeking wordt geannuleerd — Informeert u wanneer de klant zijn boeking annuleert.

• Wanneer een boeking wacht op bevestiging — Dit type melding wordt alleen verzonden als u alle boekingen in het systeem handmatig goedkeurt. In dit geval ontvangt u eerst dit informatiebericht en pas na uw goedkeuring is de boeking van de klant geldig.

• Nieuws, tips en trucs — ontvang de laatste informatie over updates, nieuwe functies en tips voor het meest efficiënte gebruik van Reservio. Als u geïnteresseerd bent in deze berichten, selecteert u de optie E-mail.

Na het klikken op de pijl rechts van de geselecteerde categorie, kunt u kiezen of u de melding wilt ontvangen (of niet) en in welke vorm. U kunt kiezen uit:

• Geen (d.w.z. geen meldingen ontvangen),

• alleen E-mail,

• alleen SMS,

• of een combinatie van E-mail + SMS.

De enige uitzondering is de Nieuws, tips en trucs categorie, waar je alleen tussen kunt kiezen Geen en E-mail.

Als je al je prepaid sms'jes hebt opgebruikt, zie je een donkerblauwe balk met Opnieuw kopen en Meer informatie boven aan je meldingsinstellingen. Op Opnieuw kopen brengt u rechtstreeks naar uw sms-pakketselectie. Meer informatie over opties voor een sms-pakket kopen.

Notificaties voor medewerkers

U kunt meldingen ook instellen voor uw werknemers. Open de Bedrijf tabblad — Plannen Medewerkers en selecteer de specifieke medewerker voor wie u de meldingen wilt instellen.

Vink in de details van het profiel van het personeelslid eenvoudig de optie aan om Informeer medewerker over nieuwe afspraken via e-mail over afspraken via e-mail.

FOOI: Verzenden herinneringen aan klanten ook, en verminder het risico dat ze de boeking vergeten. U kunt ook toevoegen eigen tekst naar de berichten, die u kunt gebruiken om klanten er bijvoorbeeld aan te herinneren wat ze mee moeten nemen.