Kan ik de naam van mijn bedrijf veranderen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja, het is heel eenvoudig. U kunt de bedrijfsnaam wijzigen in het tabblad Bedrijf - Mijn bedrijf - Bedrijfsgegevens. Hier ziet u onder de titel Detailsde huidige Bedrijfsnaam, die u kunt wijzigen.

Waar vindt u deze instelling in de Reservio Business-app?

U kunt ook de naam van uw bedrijf wijzigen in de mobiele app. Klik op het pictogram Instellingen in de onderste balk en selecteer Profiel. Klik op het potlood pictogram naast uw huidige bedrijfsnaam, en wijzig deze. Vergeet aan het eind niet Opslaan de veranderingen.