Diensten bewerken of verwijderen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

U vindt de optie om bestaande diensten te bewerken of te verwijderen onder het tabblad Bedrijf - Plannen - Diensten. Nadat u dit onderdeel hebt ingevoerd, ziet u een lijst met alle diensten en categorieën die u momenteel in uw boekingssysteem hebt.

Een dienst bewerken

Open eerst de dienst om hem te bewerken.

U ziet een formulier waar u alle gegevens kunt bewerken (net als bij het aanmaken van een dienst). Klik na het bewerken op de knop Wijzigingen opslaan.

Hoe diensten bewerken in de Reservio Business app

U kunt diensten ook via uw mobiele app bewerken. Klik eerst op het pictogram Instellingen in de onderste balk en selecteer Diensten. Vervolgens opent u de geselecteerde dienst om deze te bewerken - daar kunt u elk detail bewerken door te klikken op het pen-pictogram rechts.

De volgorde van de diensten aanpassen

U kunt de diensten bijvoorbeeld sorteren op populariteit. U kunt de volgorde van de service aanpassen door de puntjes links vast te houden en ze naar boven of beneden te slepen. Uw klanten zien ze dan in dezelfde volgorde als u hebt ingesteld.

Hoe de volgorde van de diensten in de Reservio Business-app aanpassen

U kunt de volgorde van de diensten ook via uw mobiele app aanpassen. Klik eerst op het pictogram Instellingen in de onderste balk en selecteer Diensten. Klik op de twee pijltjes in de rechterbovenhoek en pas de volgorde van de diensten aan door de puntjes links vast te houden en de geselecteerde dienst naar boven of beneden te slepen. Als u klaar bent, vergeet dan niet uw wijzigingen op te slaan door te klikken op Gereed.

Een dienst verwijderen

Als u een dienst wilt verwijderen, open deze dan, klik op de drie puntjes aan de rechterkant van het scherm, en kies Verwijder dienst.

Hoe een service verwijderen in de Reservio Business app

U kunt een dienst ook via uw mobiele app verwijderen. Klik eerst op het pictogram Instellingen in de onderste balk en selecteer Diensten. Open dan de geselecteerde dienst, klik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek, en kies Verwijder dienst.

TIP: Moet u een nieuwe dienst aanmaken maar weet u niet hoe of weet u niet zeker wat elk dienstdetail betekent? Klik hier en kom meer te weten over de diensten.