Beheer werknemers
Algemeen
Een foto toevoegen aan het profiel van een werknemer
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voeg een foto toe aan het profiel van je werknemer. Je klanten zien dit op de Boekingswebsite en kunnen bij het boeken van een dienst de medewerker kiezen die ze het leukst vinden. Hun ervaring wordt tot in de puntjes afgestemd.

Hoe doe je dat?

U kunt alleen een foto toevoegen aan uw werknemersprofiel in de mobiele app Reservio Business. Volg deze stappen:

1. Open het tabblad Instellingen in de onderste balk.

2. Klik op Medewerkers onder het Plannen teken.

3. Klik nu op het profiel van de werknemer naar wie u de foto wilt uploaden.

4. Klik op het blauwe camerapictogram boven de naam van de werknemer.

5. Nu kun je kiezen of je de foto wilt uploaden vanuit je mobiele galerij of dat je meteen een foto van de medewerker wilt maken.

6. Nadat je de foto hebt geselecteerd of genomen, krijg je een editor te zien waarin je kunt inzoomen, uitzoomen of de foto eventueel kunt draaien.

7. Zodra je tevreden bent met de uitsnede van de afbeelding, bevestig je de upload door te klikken op het gele teken Kies.

Op dit moment zie je de foto van de medewerker in het overzicht van alle medewerkers, maar je klanten zien hem ook op de boekingswebsite.

TIP: Wil je dat je klanten van tevoren weten hoe de dienst of het evenement eruitziet? Voeg ook een foto toe aan je diensten of evenementen.