Voor abonnementen: Free, Starter, Standard, Pro
Beschikbaar op: desktopbrowser, mobiele app
Boek je zelf diensten via het Reservio.cz-portaal? Dit artikel is voor bedrijven en hun medewerkers. Wil je je klantaccount verwijderen? Zie Jak odstranit uživatelský účet z portálu služeb Reservio.cz. Klantaccounts worden verwijderd in de Reservio-app, niet in de Reservio Business mobiele app.
Zakelijk account vs. gebruikersaccount — wat is het verschil?
Verwijder je jouw zakelijk account? Dan wordt het hele bedrijf uit Reservio verwijderd — alle boekingen, klantgegevens en instellingen worden voorgoed verwijderd.
Verwijder je jouw gebruikersaccount, dan verdwijnt alleen jouw persoonlijke toegang. Het bedrijf blijft actief en klanten kunnen nog gewoon afspraken maken. Andere gebruikers met toegang worden niet geraakt.
Wil je echt alles verwijderen? Verwijder eerst het zakelijke account en daarna pas je gebruikersaccount.
Voor je verwijdert
Zorg dat je het volgende hebt gedaan voordat je je account verwijdert:
Annuleer automatische verlengingen om toekomstige kosten te voorkomen
Maak een back-up van gegevens die je wilt bewaren
Zodra je het verwijderen bevestigt, heb je 7 dagen om van gedachten te veranderen. Je ontvangt van ons een herstel-link per e-mail.
Zo verwijder je een zakelijke account (webbrowser)
Ga naar Online boeking — Installatie — Bedrijfsprofiel.
Klik aan de rechterkant van de pagina op de Drie puntjes en selecteer Account verwijderen.
Schrijf een reden van vertrek (optioneel maar wordt gewaardeerd).
Bevestig het verwijderen.
Om onverwachte kosten te voorkomen, zorg ervoor dat automatische verlengingen zijn uitgeschakeld voordat je verwijdert.
Zo verwijder je een gebruikersaccount (webbrowser)
Klik rechtsboven op je avatar om het menu Gebruikersprofiel en instellingen te openen. Selecteer vervolgens App instellingen.
Klik op de pagina App instellingen rechtsboven op de Drie puntjes en selecteer Account verwijderen.
Schrijf eventueel je reden van vertrek (niet verplicht, maar we waarderen je feedback).
Bevestig het verwijderen.
Zo verwijder je accounts in de mobiele app
In de Reservio Business mobiele app kun je zowel je zakelijke account als je gebruikersaccount verwijderen.
Zakelijk account verwijderen
Tik op het Instellingen-icoon in de onderste balk.
Selecteer Bedrijfsprofiel onder de kop Bedrijf.
Tik rechtsboven op de Drie puntjes.
Bevestig door op de rode knop Bedrijfsprofiel verwijderen te tikken.
Gebruikersaccount verwijderen
Tik op het Menu-icoon onderin het scherm.
Selecteer Bedrijfsprofiel onder de kop Online boeking.
Tik rechtsboven op de Drie puntjes.
Tik op de rode knop Gebruikersaccount verwijderen.
Schrijf en Stuur ons feedback of tik op Feedback overslaan.
Voer je wachtwoord in en tik op de rode knop Mijn gebruikersaccount verwijderen.







