Analytics
Is het mogelijk om Reservio met Sklik te verbinden?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ja! Je kunt Reservio heel eenvoudig verbinden met de analyse tool Sklik! Met Sklik kun je het aantal gemaakte boekingen meten. Deze tool is van het Tsjechische bedrijf Seznam, dus je zult deze optie vooral gebruiken als je zaken doet in Tsjechië.

Over het algemeen zijn analyses inbegrepen in de Premium abonnementen Standard of Pro. Als je deze functies wilt gebruiken en je gebruikt het Free of Starter abonnement, dan moet je upgraden naar een van de hogere abonnementen (Standard of Pro).

Je kunt Sklik instellen in het tabblad Marketing - Instellingen. Voer gewoon je Sklik ID in het daarvoor bestemde veld in en opslaan. Je kunt andere instellingen, zoals wat en hoe je wilt meten, rechtstreeks in het geselecteerde gereedschap beheren.

Gebruik je naast Sklik ook Google Analytics of Meta Pixel ? Je kunt deze tools voor analyses ook gemakkelijk met elkaar verbinden. Maar als je net begint met het monitoren van klantgedrag, lees dan deze gids om te leren hoe deze tools voor analyse werken.