Is het mogelijk om van betaalmethode te veranderen?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de eerste stappen van het activeren van het kassasysteem moet je instellen welke soorten betalingen je van klanten wilt ontvangen. Je kunt de betaalmethoden gemakkelijk opnieuw configureren als je besluit van gedachten te veranderen.

Open het tabblad Bedrijf - Betalingen - Betaalopties en daar kun je het volgende aanpassen:

• Betaalmethoden - selecteer welke betaalmethoden je wilt accepteren (kaart, contant of overig). Je kunt ze allemaal selecteren of slechts één ervan.

Als je een van de opties niet ziet bij de instellingen, is deze misschien niet beschikbaar in jouw land (bijvoorbeeld online betalingen).

TIP: Als je je bedrijfsnaam of factuuradres hebt gewijzigd, bekijk dan deze gids over het bewerken van je bedrijfsgegevens.