Een abonnement bestellen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ben je klaar om het volledige potentieel van ons boekingssysteem te benutten met de Premium abonnementen?

Volg deze eenvoudige stappen om te beginnen met het bestellen van een abonnement:

1. Klik op het tabblad Kalender.

2. Zoek naar de gele upgrade-knop in de rechterbovenhoek:

Als je op deze knop klikt, start het abonnementsproces.

3. Klik op het abonnement dat je wilt en de abonnementsperiode (6 maanden, 1 jaar of 2 jaar).

4. Vul je gegevens in en betaal veilig via ons portaal.

Standaard is het mogelijk om online te betalen met een creditcard, via een bankoverschrijving of via PayPal. Aan deze betaalmethoden kunnen nog enkele andere opties worden toegevoegd, afhankelijk van hun beschikbaarheid in jouw regio.

Opmerking: Als je meer informatie wilt over de prijzen van abonnementen, bekijk dan onze pagina Prijzen.

De activering van het abonnement hangt af van de gekozen betaalmethode en hoe snel de betaling is:

• Voor kaart- en PayPal-betalingen wordt de betaling binnen een paar minuten geregistreerd en hetzelfde geldt voor de activering van het pakket.

• Het registreren van een bankoverschrijving kan enkele werkdagen duren (meestal 3-5), wat resulteert in een langere periode voor het activeren van premium diensten.

Automatische verlenging van het Premium abonnement

Bij online betalingen per kaart en via PayPal activeert het systeem de automatische verlenging. Dit betekent dat het systeem je Premium abonnement aan het einde van de abonnementsperiode automatisch met een even lange periode verlengt. Je ontvangt een e-mail met meldingen voor je geplande abonnement, waarmee je deze automatische betaling kunt uitschakelen.