Pentru planuri: Free, Starter, Standard, Pro
Disponibil pe: browser desktop, aplicație mobilă
Doriți să adăugați informații despre client, să introduceți o notă pentru acesta sau să ștergeți profilul clientului? Accesați fila Clienți și Selectați un anumit client al cărui profil doriți să îl gestionați.
Editarea unui profil de client
După ce ați selectat clientul, se va deschide pagina cu detaliile sale. Pentru editare, dați clic pe pictograma Creion și apoi pe Editare client.
Se va deschide pagina Editare client, unde puteți Edita sau completa orice detalii ale clientului (pentru a completa adresa și acordurile, derulați în jos). Nu uitați să confirmați toate modificările apăsând pe butonul Salvați.
Detaliile clientului nu pot fi modificate
Dacă clientul este înscris (adică un client cu propriul său cont Reservio), sistemul nu vă va permite să modificați informațiile sale de contact. Doar clientul le poate edita din propriul său profil.
Ștergerea unui profil de client
Lângă pictograma Creion veți găsi pictograma Coș de gunoi. Dați clic pe aceasta dacă doriți să ștergeți acest client din baza dumneavoastră de date. Este util atunci când acest client nu vă mai vizitează.
Ștergerea unui profil de client este permanentă. Odată ce îl ștergeți, detaliile, notițele și orice altă informație salvată despre client nu mai pot fi recuperate. Dacă aveți nevoie de client din nou ulterior, va trebui să creați profilul lui de la zero.
Totuși, Dacă ștergeți un client care are încă programări valabile în calendarul dumneavoastră, sistemul Nu va mai putea să le asocieze corect. În acest caz, programările vor fi afișate În calendar ca și anonimizate.
Unde găsiți această setare în aplicația Reservio Business
Puteți, de asemenea, edita și șterge profiluri de client în aplicația mobilă. Apăsați pe pictograma Clienți din bara de jos și alegeți Clientul selectat al cărui profil doriți să îl gestionați. Dacă doriți să Ștergeți acest profil, apăsați pe Coșul de gunoi. Dacă aveți nevoie să Editați, apăsați pe Creionul din colțul dreapta sus. Se va deschide pagina de editare, unde puteți adăuga sau edita informațiile necesare. La final, nu uitați să Salvați modificările apăsând pe Bifa din colțul dreapta sus.
O pictogramă mică lângă numele clientului
Dacă folosiți Funcționalitatea Pass și Atribuiți unul dintre ele unui client selectat, veți putea identifica cu ușurință acel client în lista tuturor clienților. Va apărea o pictogramă lângă numele clientului căruia i-ați alocat pass-ul. Astfel, puteți naviga ușor printre clienți. Pentru mai multe informații despre pass-uri și programul de fidelizare, accesați aici.








