Direct la conținutul principal

Cum să editați sau să ștergeți un profil de client

Scris de Petra Růžička

Pentru planuri: Free, Starter, Standard, Pro

Disponibil pe: browser desktop, aplicație mobilă

Doriți să adăugați informații despre client, să scrieți o notă despre acesta sau să ștergeți profilul său? Accesați fila Clienți și Selectați un anumit client al cărui profil doriți să îl gestionați.

Editarea unui profil de client

După ce dați click pe clientul selectat, se va deschide o pagină cu detaliile acestuia. Pentru editare faceți click pe Pictograma creion și Editați clientul.

Veți vedea astfel pagina Editare client, unde puteți Edita sau completa orice detaliu al clientului (pentru a completa o adresă și acordurile, derulați în jos). Nu uitați să confirmați toate schimbările apăsând butonul Salvați.

Detaliile clientului nu pot fi modificate

Dacă clientul este înregistrat (adică un client cu propriul cont Reservio), sistemul nu vă va permite să editați datele de contact. Clientul își poate modifica datele doar din propriul profil.

Ștergerea unui profil de client

Lângă pictograma creion veți găsi Pictograma coș de gunoi. Apăsați pe aceasta dacă doriți să eliminați acest client din baza dvs. de date. Această acțiune poate fi utilă atunci când clientul nu vă mai vizitează.

Ștergerea unui profil de client este permanentă. Odată șters, detaliile clientului, notițele și orice altă informație salvată nu mai pot fi recuperate. Dacă veți avea nevoie de client din nou ulterior, va trebui să creați profilul de la zero.

Totuși, Dacă ștergeți un client care are încă programări valabile în calendar, sistemul Nu va mai putea să le asocieze corect. În acest caz, programările vor fi afișate Anonimizat în calendar.

Unde găsiți această setare în aplicația Reservio Business

Puteți edita și șterge profilurile clienților și din aplicația mobilă. Doar apăsați pe pictograma Clienți din bara de jos și alegeți Clientul selectat al cărui profil doriți să îl gestionați. Dacă doriți să Ștergeți acest profil, apăsați pe Coșul de gunoi. Dacă aveți nevoie să Editați, apăsați pe Creionul din colțul din dreapta sus. Se va deschide o pagină de editare, acolo puteți adăuga sau edita informațiile necesare. La final, nu uitați să Salvați modificările apăsând pe Bifa din colțul din dreapta sus.

Ștergerea profilului clientului în aplicația Business

Dacă doriți să Ștergeți profilul, apăsați pe Pictograma coș de gunoi din colțul din dreapta sus al profilului clientului și confirmați cu Ștergeți.

O iconiță lângă numele clientului

Dacă utilizați Funcționalitatea pass și Atribuiți unul dintre acestea unui client selectat, îl puteți recunoaște foarte ușor în vizualizarea tuturor clienților. Va apărea o iconiță lângă numele clientului căruia i-ați atribuit pass-ul. Astfel, puteți naviga ușor între clienți. Dacă doriți să aflați mai multe despre pass-uri și programul de fidelizare, faceți clic aici.

Ați primit răspuns la întrebare?