Direct la conținutul principal

Cum să sincronizați calendarul

Scris de Petra Růžička

Pentru planuri: Starter, Standard, Pro

Funcționează pe: browser desktop

Conectați calendarul Reservio cu calendarul dvs. personal Google, Outlook sau iCal pentru a urmări toate evenimentele programate și disponibilitatea dvs. actuală într-un singur loc.

Puteți găsi setările de sincronizare a calendarului în fila Calendar , sub pictograma Rotiță din colțul din dreapta sus al calendarului.

Puteți alege dacă doriți să sincronizați toate calendarele sau doar un singur calendar al angajatului selectat. Sincronizarea calendarului ajută angajatul să aibă o imagine de ansamblu asupra noilor programări, iar riscul de a uita de o programare este redus semnificativ.

Sincronizare unidirecțională

Sincronizarea cu calendarele Outlook și iCal este unidirecțională, așadar doar evenimentele din calendarul Reservio sunt transferate într-unul dintre calendarele dvs. personale.

Pentru sincronizare unidirecțională, selectați caseta Partajați calendarul. Exportați apoi un fișier .ics din calendarul Reservio și importați-l în calendarul dvs. (Outlook sau iCal).

Păstrați linkul calendarului privat. Oricine are linkul .ics poate vedea toate evenimentele din calendarul dvs., inclusiv numele clienților și orele programărilor, fără autentificare. Debifarea și rebifarea opțiunii Partajați calendarul nu schimbă linkul, deci partajați-l doar cu aplicația de calendar cu care sincronizați. Dacă a fost partajat din greșeală, contactați echipa noastră de asistență.

Sincronizare bidirecțională

Sincronizarea cu Google Calendar este posibilă în ambele direcții — ceea ce înseamnă că evenimentele din Reservio sunt copiate în Google și invers.

Faceți clic pe butonul albastru Conectați-vă cu Google Calendar pentru a configura sincronizarea bidirecțională. Sistemul vă va parcurge pașii simpli pentru a vă conecta la contul dvs. Google și a selecta anumite calendare pe care doriți să le sincronizați. Pentru a sincroniza un anumit calendar Google, selectați calendarul dorit în timpul configurării din lista de calendare disponibile în contul dvs., după logarea pe Google.

Sincronizarea este disponibilă la toate planurile premium (Starter, Standard și Pro).

Anularea sincronizării

Anularea sincronizării șterge evenimentele. Dacă anulați sincronizarea, toate evenimentele venite din Google vor fi șterse din calendarul Reservio, iar toate evenimentele sincronizate din Reservio vor fi șterse din Google Calendar.

Ați primit răspuns la întrebare?