Pentru planuri: Starter, Standard, Pro
Funcționează pe: browser desktop
Prin conectarea calendarului dvs. Reservio cu calendarul dvs. personal Google, Outlook sau iCal, puteți gestiona cu ușurință toate evenimentele programate și disponibilitatea dvs. actuală într-un singur loc.
Găsiți Setările de sincronizare a calendarului în fila Calendar , sub pictograma de Roată dințată din colțul din dreapta sus al calendarului.
Puteți alege dacă doriți să Sincronizați toate calendarele sau doar calendarul angajatului selectat. Sincronizarea calendarului ajută angajatul să aibă o imagine de ansamblu asupra noilor programări, iar riscul de a uita de o programare este semnificativ redus.
Sincronizare unidirecțională
Sincronizarea cu calendarele Outlook și iCal este unidirecțională, astfel doar evenimentele din calendarul Reservio sunt transferate într-unul dintre calendarele dvs. personale.
Pentru sincronizarea unidirecțională, bifați caseta Distribuiți calendarul. Apoi exportați un fișier .ics din calendarul Reservio și importați-l în calendarul dvs. (Outlook, iCal).
Păstrați linkul calendarului dvs. privat. Oricine are linkul dvs. .ics poate vedea toate evenimentele din calendarul dvs., inclusiv numele clienților și orele programărilor, fără autentificare. Debifarea și rebifarea opțiunii Distribuiți calendarul nu va schimba linkul, deci partajați-l doar cu aplicația de calendar cu care sincronizați. Dacă a fost partajat din greșeală, contactați echipa noastră de asistență.
Sincronizare bidirecțională
Sincronizarea cu Google Calendar este posibilă în ambele direcții – evenimentele din Reservio sunt copiate în Google și invers.
Faceți clic pe butonul albastru Conectați-vă cu Google Calendar pentru a configura sincronizarea bidirecțională. Sistemul vă va ghida prin pași simpli pentru a vă conecta la contul Google și a selecta calendarele specifice pe care doriți să le sincronizați. Pentru a sincroniza un anumit Calendar Google, selectați calendarul dorit la configurarea conexiunii din lista de calendare disponibile după conectarea la Google.
Sincronizarea este disponibilă pentru toate planurile Premium (Starter, Standard și Pro).
Anularea sincronizării
Reconectarea nu va readuce evenimentele mai vechi. Dacă conectați din nou Google Calendar mai târziu, doar programările din ultima lună vor fi sincronizate înapoi în Google. Programările mai vechi rămân în Reservio, însă nu vor apărea în Google Calendar.




