Pentru planuri: Free, Starter, Standard, Pro
Disponibil pe: browser desktop, aplicație mobilă
Un angajat nu mai face parte din echipa dvs.? Pentru ca acesta să nu mai fie afișat pe site-ul de programări și pentru ca clienții să nu poată face programări cu el, ștergeți-i profilul cât mai curând.
Accesați fila Setări (1) — Afacere — Personal (2).
Dați clic pe angajatul al cărui profil doriți să-l ștergeți (3).
Dați clic pe Cele trei puncte (1) din colțul din dreapta sus și alegeți opțiunea roșie Ștergeți membrul personalului (2).
Se va deschide o fereastră de confirmare, unde vi se solicită să confirmați ștergerea profilului angajatului. Confirmați alegerea apăsând butonul roșu Ștergeți.
Vă rugăm să rețineți: dacă angajatul avea programări alocate până la momentul ștergerii, programările vor rămâne în calendar. Ele vor apărea cu statusul Nealocat la câmpul angajat, în detaliile programării. Pe baza acestui criteriu, le puteți filtra și apoi atribui unui alt angajat din editarea programării.
Cum găsiți această setare în aplicația Reservio Business
Puteți șterge profilul unui membru al personalului și din aplicația mobilă.
Selectați pictograma Meniu din bara de jos și accesați Personal.
Apoi dați clic pe angajatul al cărui profil doriți să-l ștergeți.
Atingeți Cele trei puncte din colțul din dreapta sus.
Confirmați alegerea apăsând pe mesajul roșu Ștergeți membrul personalului.
SFAT: Dacă nu doriți ca profilurile angajaților să fie afișate pe site-ul de programări, nu este necesar să-i ștergeți individual. Pur și simplu ascundeți întreaga secțiune de angajați.




