Za pakete: Free, Starter, Standard, Pro
Dostopno na: namizni brskalnik, mobilna aplikacija
Ste stranka, ki rezervira storitve prek portala Reservio.cz? Ta članek je namenjen podjetjem in njihovemu osebju. Če želite izbrisati račun stranke, si oglejte Jak odstranit uživatelský účet z portalu služeb Reservio.cz — računi strank se izbrišejo v aplikaciji Reservio in ne v aplikaciji Reservio Business.
Poslovni račun in uporabniški račun — kakšna je razlika?
Izbris poslovnega računa popolnoma odstrani vaše podjetje iz Reservia — vse rezervacije, podatki o strankah in nastavitve bodo trajno izbrisani.
Izbris uporabniškega računa odstrani le vaš osebni dostop. Podjetje ostane aktivno in stranke lahko še naprej uporabljajo rezervacije. Izbris ne vpliva na druge uporabnike, ki imajo dostop.
Če želite izbrisati vse podatke, najprej izbrišite poslovni račun in nato še svoj uporabniški račun.
Preden izbrišete
Preden odstranite svoj račun, preverite, ali ste že storili naslednje:
Prekličite samodejne obnove, da se izognete morebitnim prihodnjim stroškom
Varnostno kopirajte podatke, ki jih želite ohraniti
Po potrditvi izbrisa imate 7 dni časa za morebitno obnovitev. Na vaš e-poštni naslov bomo poslali povezavo za obnovitev računa.
Kako izbrisati poslovni račun (spletni brskalnik)
Odprite Spletne rezervacije — Nastavitev — Profil podjetja.
Na desni strani strani kliknite na Tri pike in izberite možnost Izbrišite račun.
Navedite razlog za izbris (ni obvezno, a bomo hvaležni za vašo povratno informacijo).
Potrdite izbris.
Da preprečite morebitne neželene stroške, pred izbrisom računa izklopite samodejne obnove.
Kako izbrisati uporabniški račun (spletni brskalnik)
Kliknite na svojo sliko v zgornjem desnem kotu, da odprete meni Profil uporabnika in nastavitve, nato izberite Nastavitve aplikacije.
Na strani Nastavitve aplikacije kliknite Tri pike v zgornjem desnem kotu in izberite Izbrišite račun.
Navedite razlog za izbris (ni obvezno, a bomo veseli vaše povratne informacije).
Potrdite izbris.
Kako izbrisati račune v mobilni aplikaciji
V mobilni aplikaciji Reservio Business lahko izbrišete tako poslovni račun kot uporabniški račun.
Brisanje poslovnega računa
Tapnite ikono Nastavitve v spodnji vrstici.
Izberite Profil pod razdelkom Poslovanje.
Tapnite Tri pike v zgornjem desnem kotu.
Potrdite z izbiro rdečega gumba Izbrišite profil podjetja.
Brisanje uporabniškega računa
Tapnite ikono Meni v spodnji vrstici.
Izberite Profil podjetja pod razdelkom Spletne rezervacije.
Tapnite Tri pike v zgornjem desnem kotu.
Tapnite rdeči gumb Izbrišite uporabniški račun.
Napišite komentar in Pošljite nam povratno informacijo ali izberite Preskočite povratno informacijo.
Vnesite svoje geslo in tapnite rdeči gumb Izbrišite moj uporabniški račun.







