Alla samlingarKontoinställningarAllmänt
Så här skapar eller ändrar du adressen
Uppdaterad denna vecka

Ange din företagsadress så att kunderna vet var de kan hitta dig. Men glöm inte att ändra den om du flyttar ditt företag till en ny plats.

Skapa en ny adress

1. Om du inte har angett någon adress öppnar du fliken Onlinebokning - Konfiguration - Företagsprofil - Address - Add new address.

2. Ett fönster med redigeringsalternativ öppnas.

Du kan ange adressen genom att klicka på knappen Redigera eller på det tomma fältet under texten "Var ligger ditt företag?". Ange gata, stad och land och klicka på Spara.

3. I det sista steget ser du redan den nyinställda adressen. Dubbelkolla den så att den blir korrekt. Glöm slutligen inte att spara den igen genom att klicka på Spara ändringar.

Ändring av gammal adress

1. Om du redan har en adress men behöver ändra den öppnar du fliken Onlinebokning - Konfiguration - Företagsprofil - Adress - Redigera.

2. Ett fönster med redigeringsalternativ öppnas.

Du kan ange en ny adress genom att klicka på Edit eller på fältet med den ursprungliga adressen (under "Where is your company located?"). Ange den uppdaterade gatan, staden och landet och klicka på knappen Spara .

3. I det sista steget kommer du redan att se den uppdaterade adressen.

Dubbelkolla den så att den blir korrekt. Glöm slutligen inte att spara den igen genom att klicka på Spara ändringar.

Var du hittar den här inställningen i Reservio Business-appen

Du kan också ändra företagsadressen i din mobilapp. Klicka bara på ikonen Inställningar i det nedre fältet och välj Profil. Bläddra sedan ner lite och där kan du se din adress. Du kan redigera den genom att klicka på pennan på höger sida. Klicka sedan på Redigera adress och välj en ny adress. Glöm inte att spara ändringarna till slut.