Alla samlingarMarknadsföringBokningswebbplats
Var kan jag lägga till en slogan?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Din företagsslogan är ett kraftfullt verktyg för att göra ett bestående intryck på dina kunder. Om du vill lägga till eller ändra din slogan går du till Onlinebokning - Inställningar - Företagsprofil. Här kan du enkelt mata in eller uppdatera din slogan.

Din slogan är en kortfattad representation av ditt varumärkes identitet. Den kommunicerar dina värderingar, ditt uppdrag eller ett unikt försäljningsförslag. Dessutom visas den tydligt på din bokningswebbplats, vilket ger dina kunder en glimt av vad som skiljer ditt företag från andra.

TIPS: Utforska den här artikeln för detaljer om teckengränsen för slogans.