Så här redigerar du öppettider
Uppdaterad denna vecka

Inställningarna för allmänna öppettider i ditt konto bestämmer det exakta intervallet inom vilket dina kunder kommer att kunna göra sina bokningar.

Detta kan hittas i Inställningar - Ditt företag - Tillgänglighet, bläddra ner och du kommer att se öppettiderna.

Dessa tider kan justeras som du vill. Denna information kommer att återspeglas direkt på din bokningswebbplats så att dina kunder också har en översikt över när det är möjligt att göra en bokning i din kalender. Du kan justera öppettiderna på samma sätt som du har ställt in dem under registreringen:

1. Välj de specifika dagar som detta tidsintervall gäller för (du kan enkelt lägga till nya dagar eller ta bort dem)

2. Välj dina öppettider med hjälp av fälten Från och Till. När du har angett öppettiderna för de valda dagarna. Glöm inte att spara ändringarna.

Om du använder vår kalender för gruppevenemang kan du ställa in öppettiderna i det här avsnittet också, men den här informationen kommer bara att fungera som en referens för kunden. I gruppkalendern schemalägger du alltid dina evenemang vid specifika tidpunkter, och det är endast vid dessa tidpunkter som kunderna kan boka dina evenemang. Med andra ord begränsar inte öppettiderna när du kan skapa ett evenemang.

Var du hittar den här inställningen i Reservio Business-appen

Öppettiderna finns samlade på ett ställe tillsammans med övrig information om ditt företag:

1. Klicka på ikonen Meny i det nedre fältet och välj Tillgänglighet.

2. Där kan du se dina öppettider.

3. Du kan redigera dem genom att klicka på pennan på höger sida.

Så här redigerar du bokningstiderna för dina anställda

Om dina medarbetares bokningstider inte stämmer överens med dina allmänna öppettider kan du anpassa dem för varje medarbetare separat. Här hittar du en guide till hur du gör det.

Så här hanterar du schemat för särskilda dagar

Ska din medarbetare ta semester eller kommer inte att kunna arbeta en viss dag, eller bara en viss del av den dagen? Du kan enkelt ändra bokningstiderna för just dessa specifika timmar eller dagar. Ta reda på hur du gör det.