Hur avbokar jag min bokning?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Passar det dig inte längre eller har du fått ändrade planer? Det finns inget enklare än att avboka bokningen. Du kan göra detta på två sätt:

1. När du har gjort en bokning får du en bekräftelse via e-post. Längst ner i detta meddelande hittar du en länk med texten "cancel", som du kan använda för att avboka bokningen.

2. Genom att logga in på ditt kundkonto via bokningswebbplatsen för det företag som använder Reservio. Du hittar hanteringen av bokningar och deras översikt efter att du loggat in genom att klicka på ditt namn. Om du vill avboka din bokning klickar du på de tre prickarna till höger om bokningen och väljer Avboka bokning. Du hittar en mer detaljerad översikt över kommande och tidigare bokningar under alternativet Visa alla bokningar.

Bokningen kan inte längre avbokas

Fungerar inte avbokningslänken i bekräftelsemailet längre? Kan du inte se alternativet att avboka bokningen i ditt kundkonto? I dessa fall är det troligt att företaget inte längre tillåter avbokning av bokningar i så god tid. Enskilda företag kan ställa sina egna villkor för avbokning av bokningar. Så det är upp till var och en av dem om de tillåter sina kunder att avboka bokningar och hur lång tid i förväg.