Alla samlingarKontoinställningarFelsökning
Jag kan inte logga in på mitt konto
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har problem med att komma åt ditt konto, misströsta inte. 😊 Vi har sammanställt en lista med lösningar på de vanligaste orsakerna.

Vilket problem kan ha uppstått

• Du har bytt ut ditt företagskonto mot ett privatkonto eller vice versa

• Du har glömt lösenordet till ditt konto

• Du loggar in med fel e-postadress

• Som anställd har du inte beviljats åtkomst

• Något har gått fel i systemet

Låt oss titta på hur du kan åtgärda problemet, oavsett om du loggar in som kund eller tjänsteleverantör.

1. Kontrollera vilket konto du loggar in på

Du kan logga in i Reservio som kund under ett personligt konto via en företagswebbplats eller som tjänsteleverantör via ett företagskonto. Varje konto fungerar separat med sina egna inloggningsuppgifter.

URL-adressen www.reservio.com används av tjänsteleverantörer för att logga in i bokningssystemet.

Om du är slutkund (vilket innebär att du vill boka en tjänst) ska du gå till bokningswebbplatsen för det företag där du vill boka och boka direkt där (logga in i kundzonen).

Lösning på problemet:

Om du har hamnat på fel sida, gå till rätt sida och logga in där. Om du vill ha tillgång till ett annat konto och inte har skapat ett ännu, registrera dig som företag eller som kund på något företags bokningswebbplats.

2. Återställ ditt lösenord

Reservio-inloggningen har ett alternativ för återställning av lösenord om du har glömt ditt lösenord eller gjort ett skrivfel under registreringen.

Lösning på problemet:

Klicka på länken "Har du glömt ditt lösenord?", fyll i din e-postadress och kontrollera din senaste inkorg. I e-postmeddelandet från Reservio hittar du en länk för att ändra ditt lösenord och få tillgång till ditt konto igen

3. Kontrollera eller ändra e-postadressen

Du kan ha gjort ett skrivfel när du skapade ditt konto eller använt en annan e-postadress.

Din inloggning fungerar inte eftersom du anger fel e-postadress, som inte hör till något konto.

Lösning på problemet:

Prova först dina andra e-postadresser för att se om du använde en annan när du registrerade dig. Om du inte hittar din inloggning, vänligen kontakta Reservio Customer Care för att hjälpa dig att ändra e-post eller kontrollera vilken e-post du har ett konto kopplat till.

4. Verifiera med kontoadministratören att du har användaråtkomst

Om du loggar in på företagskontot som anställd behöver du användarrättigheter. Din administratör (kollega eller chef) kanske inte har beviljat dem ännu, du har inte hittat inbjudan eller så har dina rättigheter återkallats.

Lösning: Fråga din kontoadministratör om du redan har användaråtkomst till systemet. Om så är fallet måste du bekräfta inbjudan innan du loggar in för första gången. E-postmeddelandet med inbjudan skickas automatiskt till den e-postadress som administratören har angett när du fick åtkomst. För säkerhets skull kan du också kontrollera din skräppostmapp för att se om inbjudan inte har hamnat där.

Om du redan har loggat in på ditt konto men inte ser din arbetskalender kan du fråga din kontoadministratör om de redan har tilldelat dig som användare till en medarbetare med ditt namn.

Du kommer att se din arbetskalender direkt efter att kopplingen mellan en medarbetare och en användare har gjorts.

Om du har bekräftat inbjudan och fortfarande inte kan logga in, vänligen kontakta Reservio Customer Care.

5. Kontrollera systemets tillgänglighet

Ibland kan inloggningssidan laddas långsamt eller visa ett fel. Det betyder att det har varit ett kortvarigt avbrott och att vi arbetar med att åtgärda det.

Lösning på problemet:

Följ den här länken för att kontrollera att systemet fungerar utan problem och att eventuella brister har åtgärdats.

Om du fortfarande behöver hjälp med att logga in, vänligen kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper dig gärna att lösa problemet. 😊