Alla samlingarKontoinställningarAllmänt
Förståelse för olika kontotyper i Reservio: Personal, Staff, Manager och Admin
Förståelse för olika kontotyper i Reservio: Personal, Staff, Manager och Admin
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Reservio erbjuder olika typer av användarkonton, vart och ett utformat för specifika ändamål och åtkomstnivåer. Här följer en översikt över de viktigaste kontotyperna och deras skillnader:

1. Slutkunder (åtkomst endast för egna bokningar och möten)

• Personligt konto
    Ett personligt konto ger åtkomst som en slutanvändare.

Du skapar vanligtvis ett personligt konto när du gör en bokning med ett företag via bokningswebbplatsen. Med det här kontot kan du hantera dina egna bokningar och möten.

2. Användare med åtkomst till företag (tre nivåer):

• Personalkonto
    Ett personalkonto ger begränsad åtkomst inom ett företagskonto. Om du är listad som personal kan du använda det här kontot för att hantera dina egna bok ningar och möten. Du har inte tillgång till hela företagskontot.

• Chefskonto
    På samma sätt som ett personalkonto ger ett chefskonto begränsad åtkomst inom ett företagskonto. Som chef kan du hantera dina egna bokningar och möten, och du har också möjlighet att övervaka och hantera alla befintliga bokningar för företaget.

• Admin-konto
    Ett admin-konto ger fullständig administrativ åt komst till ett företagskonto.

Med den här typen av konto kan du hantera alla aspekter av företagets bokningar och schemaläggning.

Följande tabell ger en detaljerad översikt över dessa tre nivåer - Staff, Manager och Admin

Obs: Om du registrerar ett företagskonto i Reservio får du automatiskt administratörsbehörighet till det.

Om du behöver ge dina kollegor tillgång till ditt företagskonto kan du göra det i inställningarna för ditt företagskonto.

I den här guiden kan du se hur du ger din personal användaråtkomst