Hur man gör bokningar på Reservio

skapa bokning, bokningsprocess

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har skapat ett företagskonto på Reservio finns det två enkla sätt att göra bokningar:

På bokningswebbplatsen

När du har skapat ditt Reservio-företagskonto kommer du att ha din egen webbadress för bokningswebbplatsen. Kunder kan enkelt boka tider själva genom att besöka den här sidan.

Via Reservio-kalendern

Du kan också göra bokningar manuellt via din Reservio-kalender.

1. Logga in och gå till fliken Kalender.

2. Skapa en bokning för dina kunder.

För enskilda möten, klicka på den blå knappen Skapa ny till vänster eller klicka direkt i kalendern:

För grupphändelser skapar du eller väljer en redan skapad händelse och lägger till kunder i den:

Mer information finns i guiderna om hur du skapar en bokning för enskilda möten eller hur du skapar grupphändelser i din kalender.