Alla samlingarKontoinställningarFelsökning
Så här hanterar du bokningar för flera platser/adresser i Reservio
Så här hanterar du bokningar för flera platser/adresser i Reservio

Hantera bokningar för två eller flera adresser

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om ditt företag har verksamhet på två eller flera platser erbjuder vår programvara för schemaläggning flera alternativ för effektiv bokningshantering:

1. Separata konton för varje filial

• För att upprätthålla olika kalendrar för varje filial kan du skapa separata Reservio-konton för varje plats.

Detta gör att du kan hantera bokningar oberoende för varje filial.

• Varje konto ska vara registrerat med en specifik e-postadress.

2. Hantera flera platser i en enda kalender:

• Om du föredrar att centralisera ditt bokningsprogram och övervaka alla anläggningar från en enda kalender kan du behandla varje filial som en anställd i din kalender.

• Skapa en unik anställd för varje filial och definiera individuella öppettider för dem. Se till att adressen till varje plats ingår i den anställdes namn för att tydliggöra för kunden

På så sätt kan dina kunder, när de väljer en av dina tjänster (t.ex. konsultation) på bokningswebbplatsen, i det andra steget se vilka medarbetare som tillhandahåller den tjänsten och tillhörande adresser

Notera: Tänk på att eftersom det fortfarande är ett enda Reservio-konto kommer e-postmeddelanden att visa huvudadressen för kontot.

3. Reservio Enterprise-konto:

• För större företag med komplexa behov erbjuder Reservio lösningen Enterprise-konto.

• Detta unika konto skapas manuellt på din begäran och gör det möjligt för dig att hantera flera kalendrar under ett konto.

• Priset för ett Reservio Enterprise-konto är personligt och beror på antalet kalendrar och premiumfunktioner som används. Du kan lära dig mer om Enterprise-kontot här.

Dessa alternativ ger flexibiliteten att skräddarsy din bokningshantering efter dina specifika krav, oavsett om du har flera filialer eller arbetar i större skala.