Finns det en gratisversion av Reservio?

Utforska Reservios gratisversion

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Absolut, du kan använda vår online schemaläggningsprogramvara gratis och njuta av dess fördelar.

Reservio erbjuder en mängd olika planer för att möta dina schemaläggningsbehov, inklusive tre premiumplaner: Starter, Standard och Pro, tillsammans med en gratisversion.

Vad ingår i den kostnadsfria versionen?

Den kostnadsfria versionen av Reservio är ett bra sätt att komma igång, men den har vissa begränsningar:

• Du kan göra upp till 40 bokningar var 30:e dag.

• Din kunddatabas är begränsad till 100 kunder.

• I gratisversionen ingår inte premiumfunktioner som synkronisering med andra kalendrar, SMS-aviseringar, åtkomst för flera anställda, anpassade domäner och mycket mer.

Alla premiumfunktioner finns på vår prissida här,

Finns det en tidsbegränsning för gratisversionen?

Du är välkommen att använda gratisversionen så länge den uppfyller dina krav. Reservio handlar om flexibilitet, och vi förstår att olika användare har olika behov.

Vad är skillnaden mellan 14-dagars testversionen och gratisversionen?

När du har skapat ett nytt konto kommer du att få en 14-dagars testversion för att utforska Reservios funktioner. Detta är en chans att prova alla premiumfunktioner och se hur Reservio kan gynna dig.

Hur byter jag till gratisversionen?

När din 14-dagars provperiod är slut kommer ditt konto automatiskt att övergå till gratisversionen. Vi vill göra övergången problemfri, så att du kan fortsätta använda Reservio, även om du inte behöver premiumfunktionerna

Vad är skillnaden mellan gratisversionen och de andra abonnemangen?

Om du vill se hur gratisversionen står sig mot andra planer kan du kolla in vår prissida här. På så sätt kan du bestämma vilken plan som fungerar bäst för dina schemaläggningsbehov.