Alla samlingarKontoinställningarAllmänt
Vilka är de lägsta systemkraven för Reservio
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du problem med att logga in eller med den allmänna driften av vårt bokningssystem? En av orsakerna kan till exempel vara en föråldrad enhet eller ett föråldrat operativsystem eller en föråldrad webbläsare.

• För att undvika komplikationer ska du inte behålla gamla versioner av system eller webbläsare.

Uppdatera alltid om ditt operativsystem eller din webbläsare uppmanar dig att göra det.

• Om problemet kvarstår kan du prova att radera historik och cookies i din webbläsare.

• Om du inte löst problemet genom att uppdatera eller radera cookies är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Reservio Business mobilapp

Ladda ner Reservio Business mobilapp till din smartphone eller surfplatta och ha dina bokningar med dig hela tiden. Din smarta enhet måste också uppfylla de tekniska minimikraven. Dessa beror på den enskilda enhet som du kommer att använda applikationen på.

iPhone, iPad eller iPod touch

Operativsystemet iOS 15.0 eller senare krävs för Apples smartphones och surfplattor. Ladda ner Reservio Business i App Store.

Android-enheter

För smartphones och surfplattor med operativsystemet Android krävs version 9.0 eller senare. Ladda ner Reservio Business på Google Play.