Alla samlingarHantering av kalender och bokningarHantering av tjänster
Så här lägger du till en bild till tjänster och klasser
Så här lägger du till en bild till tjänster och klasser
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Lägg till en bild till de tjänster och kurser som erbjuds och skaffa dig en konkurrensfördel. Potentiella kunder kommer att få en bättre uppfattning om hur din tjänst eller kurs ser ut och vad de kan förvänta sig.

Hur gör man?

Du kan bara lägga till bilder till tjänster och evenemang i webbplatsappen. Följ dessa steg:

1. Öppna fliken Inställningar - Lager - Tjänster/Classes (beroende på vilken typ av tjänst du erbjuder).

2. I listan över tjänster eller klasser öppnar du den som du vill ladda upp ett foto för.

3. Klicka på den blå kameraikonen till vänster om tjänstens eller evenemangets namn.

4. Filutforskaren öppnas där du kan söka efter det foto eller den bild som du vill ladda upp och klicka på Öppna.

5. En editor öppnas där du kan zooma in eller ut eller rotera fotot.

6. När du är nöjd med beskärningen av bilden bekräftar du uppladdningen genom att klicka på den blå Spara-knappen.

Nu ser du bilden för tjänsten eller klassen i översikten över alla tjänster eller klasser, men dina kunder kommer också att se den på bokningswebbplatsen.

TIPS: Vill du att ditt företag ska göra ett mer personligt intryck på dina kunder? Lägg till ett foto även i dina anställdas profiler.